Wolfroad September

Det har nok en gang vært treff i regi av 4x4Norway på Rena.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronny og Knut var med å bidro til arrangementet, og denne gangen var det noen av klubbens medlemmer som tok turen innom for å kjøre, og andre for å se. Det var en flott dag på Lørdag og de som hadde møtt opp fikk se mange flotte offroadere og mye frisk kjøring.

For de som ikke har vært å sett Wolfroad-feltet enda så kan det absolutt anbefales å ta turen ved anledning, det er et stort område som dekker de aller fleste behov. Det er muligheter til å kjøre – og ha det moro – med alt fra ATV, originale firehjulstrekkere til de mest ombygde offroadere.

Så til neste gang det er et arrangement på Wolfroad, sett av tid, og ta turen!

Bilder og video fra helgen kommer etterhvert.
Video fra lørdagen finner du her.

Og her finner du noen bilder.

Si hva du mener

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.